Ændernes magt - Pink Dildo Fashion Art afslører ALT!


· Kendt forsker beviser nu, at den såkaldte spritisme er helt på vildspor
· Er vi ofre for bevidst forvrængning af fakta?
· Det drejer sig ikke om ånder, men om ænder
· Alt om Anden-I-Glasset !

Har De aldrig spekuleret på, hvorfor Tv-folk i programmer som 'Åndernes Magt' altid tager alle mulige forbehold og ævler løs om 'angivelige' og 'påståede' ånder? Spørgsmålet fremsættes - retorisk - af selveste doktor Enrico Fenderbender! Han giver straks selv svaret: Disse mennesker har jo aldrig været i nærheden af andre ænder end avisænder!

Doktoren er på sporet af den gammelkendte - men fortiede - sandhed om Ændernes Magt. Det hele startede i det Sydfranske, hvor han via en bekendt kom med til en seance, hvor man spurgte Anden-I-Glasset til råds.

Da vi dels var nær rosenkreutzernes hemmelige udgangspunkt og dels havde med en and benævnt St. Germain at gøre, blev jeg enig med mig selv om, at der MÅTTE være tale om and og mere end blot en selskabsleg, fortæller dr. Fenderbender. Og ganske rigtigt!

F A K T A B O X:

Anden i glasset

Andet og mere end selskabslege.

Man behøver ikke andet end en en and og et (stort) glas: anden placeres i glasset og en autoriseret andemaner transskriberer andens rappen.
Vi bringer her for føste gang en [fonetisk] udskrift fra en andemaning: "RAAAP. RA. RA. RAAAAAAAAAAAAAP. rp.pr.rrr" (her var der så ikke mere ilt i glasset og man måtte skifte and) Jeg var forbløffet over seancens autencitet, udtaler Doktor Fenderbender.

TU AND AMMON

En tur videre sydpå til det okkulte mekka, Kairo, afslørede en ældgammel tradition for andemaneri. Ægyptologen Ibrahim el Fez Titvitasz kunne således fremvise adskillige fremstillinger af andemaneren Tut-And Ammon [se billedet]. Kun få kender denne væsentlige person, da hans navn som oftest er blevet slettet fra tavlerne* - og i øvrige tilfælde jævnt hen forveksles med Tut Ank Ammon.
(Sidstnævnte manede imidlertid ikke selv ænder)

Tut-And Ammon med and.
Bemærk, hvorledes inskriptionen over anden er skamferet *

Det har ikke altid været populært at beskæftige sig med ændernes magt. I romertiden var man nødt til at gå den omvej at fortolke kyllinge-indvolde i stedet for at bruge ænder.

I Biblen er man nødt til at omskrive - eller bevidst fejloversætte ? - det gamle ordsprog "ikke en and falder til Jorden..." med den noget mindre farverige spurv. Især i den kristne verden er omgangen med ændernes magt ugleset.

Reminiscenser af den kristne kirkes uvilje mod andemaneri kan ses i - omend udvandede - symbolske handlinger som Mortens and og juleanden. Der er klare parallel til heksebrændningerne, når man således steger en and - altså et medie - i timevis, forklarer Fenderbender. Men sindende kan stadig komme i kog: en så prominent gejstlig person som ærkedegn Birger Selvtrejde farer den dag i dag frem med bål og brand mod andenmanerne.

Hvis der ikke var noget om snakken, var der vel ingen grund til at hidse sig sådan op, siger doktoren med et skælmsk smil.

birger selvtredje i egen person

Ærkedegn Birger Selvtredje udtaler 
"De [andemanerne -red.] skal ikke komme her og tilsnadre Vor Andagt med deres bovlamme andemaneri"

Andemaneriets turbulente historie har dog ikke afholdt søgende sjæle fra at mane ænder fra gammel tid til vore dage - med vekslende held.

Dr. Fenderbender ved, at han formidler farlig viden. Gennem årtusinder har Ændernes Magt være skjult for masserne, og den, der afslører hemmelighederne, kan aldrig vide sig sikker.

Han slutter af med at fortælle historien om Elvis Presleys endeligt:

elvis - uden anderumpe

Elvis Presley UDEN anderumpe. Amerikanske autoriteter forsøgte meget tidligt at gøre kål på anderumpen, som man kan se. 'Elvis died in the army' sagde John Lennon - var det den virkelige grund til mordet på Lennon ?!

Elvis prøvede at popularisere Andens magt med sin anderumpe, men blev tvangsfodret med burgers, remoulade og dårlig amfetamin af den fundamentalistiske, ekstremistiske andemaner sekt FoieGras, så han kom af dage alt,alt for tidligt.
Sekten Foie Gras nøjes ikke med at mane anden-i-glasset, men stopfordrer sig selv og hinanden med andeindvolde indtil de kommer i kontakt med, hvad de kalder Den store And.

At begive sig ind på andemaning er ikke for de sarte, så nu forstår De måske, hvorfor Dr. Fenderbender er nødt til at gå den til den alternative presse for at få sandheden frem!

*NOTE Det var alm. ægyptisk praksis at fjerne navnene på persona non grata fra fx stensarkofagerne, således at disse personer ikke kunne omtales i fremtiden og dermed ejheller påkaldes
Dette indslag er fremmanet af sporado.dk