Lær at tale med din tunge

Anden del

[van thoom logo]

Et Pink Dildo Fashion Art on-line talekursus til netop dig, udviklet i samarbejde med den meget kendte doktor Van Thoom


Udgangspunktet for Doktor Van Thooms Anden Øvelse er det svenske ordsprog "At tænke før man taler, er som at tørre røven før man skider" .  Intet kunne være mere forkert. Dette citat er skyld i mange svenske ulykker, bare tænk på Palme-mordet og Systembolaget.

Som du nok har bemærket, er Van Thooms Første Øvelse udemærket til at forhindre spontane mishagsytringer. Til gengæld udelukker den al kommunikation med din omverden.

 

[eksempler fra talekursus - Første og Anden Øvelse]

Prøv nu:

Doktor Van Thooms Anden Øvelse

Denne øvelse skal lære dig at henvende dig til Omverdenen.

Start med korte sætninger og undgå så vidt muligt tillægsord (adverbier) og overdreven brug af bydemåde (imperativ).

Når du kommer i kontakt med Omverdenen, så start for eksempel med "God dag". En kort, neutral sætning, hvor alle kan være med.

Øverst [1] Første Øvelse (se denne)
Midten [2a] og nederst [2b]: Anden Øvelse.
Bemærk, hvorledes munden kun er LIDT åben

 

Hvis man under Anden Øvelse bemærker, at tungen forfalder til istedet at sige "GoDAW do" i et hånligt tonefald, er der ikke andet at gøre end praktisere Første Øvelse en tid endnu. Alt for mange tungebånd har fået alt for lang snor, med uoprettlige skader til følge!

Husk på: Når man taler med sin tunge, er det vigtigt at gøre sig klart, hvem der sætter dagsordenen. Det kan man lære sin tunge ved, når man er i enerum, at tvinge tungen til ca. 20 gange i træk at udtale "Det er mig, der bestemmer".

Det var så de indledende øvelser i doktor Van Thooms kursus "Lær at tale med din tunge". Der kan blive tale om et kursus for viderekommende til efteråret, forudsat der viser sig tilstrækklig interesse.

Tilbage til Doktor Van Thooms Første Øvelse


Leveret specielt til dig af: www.sporado.dk || Yderligere kursustilbud: Lær at tale med dine idoler